Reklama
Špaldoto
Fotogalerie:

Špaldoto

Daniela Schachlová

Ostrava-Výškovice
Špalda je dobře stravitelná a má oříškovou chuť‚ proto ji máme velmi rádi.
Daniela Schachlová, Ostrava-Výškovice

Ingredience

  • 300 g špalda
  • 300 g kuřecí prsa
  • 1 cibule
  • 350 g zelenina mražená
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti bazalka
  • dle chuti oregáno
  • 1 lžíce omáčka sojová

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Špaldu propláchneme a na 12 hodin namočíme do vody. Potom uvaříme doměkka v osolené vodě.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostičky a společně orestujeme. Osolíme‚ opepříme‚ přisypeme bazal-ku a oregano a občas zamícháme. Přidáme sójovou omáčku‚ a když je maso hotové‚ přihodíme také zeleninu. Promícháme a krátce podusíme.
  3. Přidáme k uvařené špaldě a vše smícháme.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Boršč z nakládané řepy

Boršč z nakládané řepy

Jestliže máš k dispozici čerstvý kopr, můžeš ho pár snítek do polévky přidat. Inge...
Zdravě a chutně /08.07.12
Špaldové placky

Špaldové placky

Hodí se k zakousnutí na odpolední svačinku.
Šárka Medáčková, Brno
Zdravě a chutně /07.05.12
Falafel  z červené řepy

Falafel z červené řepy

Falafel je bezmasý pokrm pocházející z Egypta.

Petra Geletičová, Smidary

Zdravě a chutně /04.11.16
Celozrnné placky s dipem

Celozrnné placky s dipem

Lucie Dolejší, Kroměříž

Zdravě a chutně /29.09.19
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
Zapečené jáhly s květákem

Zapečené jáhly s květákem

Neobvyklá pochoutka, kterou určitě oceníš.
Eliška Prokešová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /20.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu