Reklama
Sójové maso se zeleninou
Fotogalerie:

Sójové maso se zeleninou

Květa Hošková

Vratimov
Jako přílohu dej salát ochucený česnekem.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • 30 ml olej
  • 1 balení sójové kostky
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • špetka sůl
  • špetka kmín
  • 1 bujón zeleninový
  • dle chuti rajský protlak
  • 1 balení těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme dle návodu uvařené kostky, nastrouhanou mrkev, kukuřici, kmín, bujon, mírně podlijeme a dusíme.
  2. Opět na troše oleje na cibulce ohřejeme konzervu fazolí, osolíme, přidáme rajský protlak, zalijeme mírně vodou a podusíme. 
  3. Každé zvlášť naservírujeme na talíř, jako přílohu dáme uvařené těstoviny.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vegetariánské zapečené palačinky

Vegetariánské zapečené palačinky

Tyto výborné palačinky jsou důkazem toho, že i bez masa si můžeme pochutnat. Nakrmíš s...
Zdravě a chutně /17.12.10
Avokádový salát se zakysanou smetanou

Avokádový salát se zakysanou smetanou

Avokádo obsahuje důležité vitaminy a přitom skvěle chutná.
Irena Nesvatbová, České ...
Zdravě a chutně /11.05.13
Fitness jablková roláda

Fitness jablková roláda

Výborná, ochutnej, i když nedržíš dietu.

Veronika Marková, Český Těšín

...
Zdravě a chutně /31.08.17
Ředkvičkový salát s klíčky

Ředkvičkový salát s klíčky

Čočka i mungo vyklíčí do dvou dnů.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /27.06.16
Omeleta s tofu

Omeleta s tofu

Podávej s listovým salátem.

Jitka Slavíčková, Zábřeh

Zdravě a chutně /07.04.14
Tofu salát

Tofu salát

Můj dospívající syn zápolí s alergií na mléko a mléčné výrobky. Nahradili jsme ...
Zdravě a chutně /23.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu