Reklama
Sójové maso s cuketou a paprikou
Fotogalerie:

Sójové maso s cuketou a paprikou

Petra Přichystalová
Petra Přichystalová
Svitávka

Zdravá výživa nám velmi chutná.

Petra Přichystalová, Svitávka

Ingredience

  • 1 balení sójové maso
  • 1 cuketa
  • 2 ks paprika
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové maso necháme přess noc nabobtnat v zeleinovém bujonu. Cibuli, papriku a cuketu si nakrájíme na kousky a orestujeme na pánvi.

  2. Na pánev přidáme sójové maso i s bujonem a dusíme zhruba 10 minut, dokud se voda neodpaří. Podáváme s rýží nebo s bramborem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špaldové placky

Špaldové placky

Hodí se k zakousnutí na odpolední svačinku. Šárka Medáčková, Brno
Zdravě a chutně /07.05.12
Losos v páře se salátem

Losos v páře se salátem

Losos má velmi jemné maso. Je rychle hotový a lahodný. Ráda ho připravuji na páře....
Zdravě a chutně /05.05.13
Dýňová omáčka s jáhlovými noky

Dýňová omáčka s jáhlovými noky

Dýně jsou podle mne jedním z nejzajímavějších druhů zeleniny. Dají se připravit na ...

Zdravě a chutně /21.01.15
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Drahomíra Kvapilová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /16.11.17
Zapečená cizrna

Zapečená cizrna

Milovníci masa mohou přidat kousek uzeného.

Ivona Steinbachová, Štěnovice

Zdravě a chutně /24.03.14
Marinovaný tuňák

Marinovaný tuňák

Jako příloha je nejlepší zeleninový salát.

Václav Spal, Rakovník

Zdravě a chutně /24.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu