Reklama
Sójová šunka se zeleninou
Fotogalerie:

Sójová šunka se zeleninou

Hana Bartoníčková

Turnov
Kdo říká, že sójové kostky nemají chuť?
Hana Bartoníčková, Turnov

Ingredience

  • 1 balení sójový granulát s příchutí šunky
  • 1 l voda
  • 1 cibule
  • 1 česnek
  • kousek pórek
  • 2 paprika
  • 3 rajčata
  • trocha kečup
  • sůl
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Sáček granulátu vhodíme do litru vroucí osolené vody a povaříme 15–20 minut.
  2. Na pánvi s olejem osmažíme cibulku, přidáme ­pokrájená rajčata, papriky a dusíme. Pak přisypeme scezenou sójovou šunku, promícháme, povaříme, přidáme krájený porek.
  3. Dochutíme kečupem, utřeným česnekem a osolíme. Podáváme s těstovinami, bramborami nebo bramborovými knedlíky, obložené čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chia pudink se sezonním ovocem

Chia pudink se sezonním ovocem

Zdravé mlsání pro celou rodinu. Petr Hejkal, Praha
Zdravě a chutně /18.07.17
Bezlepkové dia kobližky

Bezlepkové dia kobližky

Bezva pochoutka pro takto nemocné lidi.

Anna Veselá, Žďár nad Sázavou

Zdravě a chutně /28.01.17
Špecle s robi masem

Špecle s robi masem

Robi maso je zdravou alternativou masa.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /24.11.16
Hovězí karbanátky

Hovězí karbanátky

Jsou jednoduché, dietní a bezlepkové.
Kateřina Hušková, Náchod
Zdravě a chutně /20.08.08
Labužníkův salát s parmazánem

Labužníkův salát s parmazánem

Servíruj s opečenou bagetou.

Jitka Kordová, České Budějovice

Zdravě a chutně /14.04.17
Losos v páře se salátem

Losos v páře se salátem

Losos má velmi jemné maso. Je rychle hotový a lahodný. Ráda ho připravuji na páře....
Zdravě a chutně /05.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu