Reklama
Skořicové donuty
Fotogalerie:

Skořicové donuty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivanna Vlášková, Praha

Ingredience

  • 120  g ovesných vloček
  • 1 banán
  • 2 vejce
  • 2 lžičky holandského kakaa
  • 1 odměrka čokoládového proteinu
  • 20  ml nízkotučného kefíru
  • 1 lžička kypřicího prášku
  • 15  ml rýžového oleje
  • 15  g skořice
  • 40  g kokosového cukru

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Společně rozmixujeme ovesné vločky, banán, vejce, holandské kakao, proteinový prášek a nízkotučný kefír.

  2. Přimícháme kypřicí prášek a ještě jednou vše důkladně promícháme. Vymažeme formu na donuty rýžovým olejem a těsto rozmístíme.

  3. Pečeme cca 10 minut, necháme vychladnout a pomažeme vršek donutů trochou rýžového oleje. Obalíme ve skořici s kokosovým cukrem.

Pošli recept! 3/2018 (2.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékaný pangasius v sýru

Zapékaný pangasius v sýru

Dobře ‚‚maskovanou‘‘ rybu zbaští každý. Vendula Pavlíková, Frenštát pod ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Krůtí prsa s hráškovým pyré

Krůtí prsa s hráškovým pyré

S takovou dobrotou se dieta bude držet snadno.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Zdravě a chutně /29.09.13
Špaldová pochoutka

Špaldová pochoutka

Prostě mňamka!
Martina Polanová, Rakovník
Zdravě a chutně /27.09.11
Dobrota z řepy

Dobrota z řepy

Je výborná jako příloha ke grilovanému masu.
Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /22.12.11
Kuličky z tresky

Kuličky z tresky

Zdravá varianta víkendového oběda.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /28.07.12
Pečené papriky s bulgurovou směsí

Pečené papriky s bulgurovou směsí

Místo mozzarelly můžeš použít chuťově výraznější sýr s modrou plísní.

...

Zdravě a chutně /03.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu