Ivanna Vlášková, Praha
Ingredience
- 120 g ovesných vloček
- 1 banán
- 2 vejce
- 2 lžičky holandského kakaa
- 1 odměrka čokoládového proteinu
- 20 ml nízkotučného kefíru
- 1 lžička kypřicího prášku
- 15 ml rýžového oleje
- 15 g skořice
- 40 g kokosového cukru
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Společně rozmixujeme ovesné vločky, banán, vejce, holandské kakao, proteinový prášek a nízkotučný kefír.
-
Přimícháme kypřicí prášek a ještě jednou vše důkladně promícháme. Vymažeme formu na donuty rýžovým olejem a těsto rozmístíme.
-
Pečeme cca 10 minut, necháme vychladnout a pomažeme vršek donutů trochou rýžového oleje. Obalíme ve skořici s kokosovým cukrem.