Reklama
Salát z quinoy
Fotogalerie:

Salát z quinoy

Kateřina Maršíková

Dobruška

Quinoa je obilnina, určitě ji seženeš v obchodě se zdravou výživou.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Ingredience

  • 160 g quinoa
  • 400 ml zeleninový vývar
  • 10 g olivový olej
  • 160 g okurka
  • 200 g cherry rajčátka
  • 50 g jarní cibulka
  • podle chuti citronová šťáva, sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Quinou propláchneme a uvaříme v zeleninovém vývaru (14–18 minut). Necháme vychladnout.

  2. Nakrájenou zeleninu smícháme s quinoou a olejem. Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k masu.

Pošli recept! 5/2014 (18.4.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špecle s robi masem

Špecle s robi masem

Robi maso je zdravou alternativou masa. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /24.11.16
Nákyp z jáhel a pohanky

Nákyp z jáhel a pohanky

Tato pochoutka dětem opravdu prospívá.
Olga Valentová, Borotín
Zdravě a chutně /16.11.09
Polévka z pečené řepy a dýně

Polévka z pečené řepy a dýně

Můžeš podávat s opečenou houskou.

Denisa Kloudová, Příbram

Zdravě a chutně /16.01.15
Rukolový salát s brusinkami

Rukolový salát s brusinkami

Moje oblíbená večeře nebo svačinka.

Kateřina Žáčková, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /24.04.14
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Tuto polévku máme rádi jako hlavní jídlo.
Vlaďka Vicjanová, Kněževes
...
Zdravě a chutně /04.09.09
Žampionový „kaviár“

Žampionový „kaviár“

Že jste nic podobného ještě nikdy nejedli? Tak s chutí do toho!

Alice Svobodová, ...

Zdravě a chutně /30.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu