Reklama
Salát z naklíčené čočky
Fotogalerie:

Salát z naklíčené čočky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 200 g bílého zelí
  • 1 červená paprika
  • 1 mladá cibulka s natí
  • 200 g naklíčené čočky
  • olivový olej
  • trocha soli
  • čtyřbarevný pepř
  • citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí a papriku jemně nakrouháme na nudličky, cibulku i s natí na kolečka.

  2. Pak přidáme naklíčenou čočku, podle potřeby salát ochutíme olivovým olejem a citronovou šťávou. Jemně ho osolíme a opepříme, promícháme a necháme vychladit.

  3. Podáváme samotný nebo s celozrnným pečivem.

Pošli recept! 4/2018 (2.3.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s řapíkatým celerem

Salát s řapíkatým celerem

Večeře, díky které nepřibereš ani deko. Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Zdravě a chutně /06.03.14
Kukuřičný oběd

Kukuřičný oběd

Potěší všechny milovníky kukuřice.
Marie Ospalíková, Kroměříž
Zdravě a chutně /27.12.11
Ovocný krém s medem

Ovocný krém s medem

Evelína Kučerová, Cvrčovice

Zdravě a chutně /05.06.18
Bylinkové kuře

Bylinkové kuře

Kuřecímu masu dáváme vždy přednost, je lehce stravitelné.
Vladimíra Čermáková, ...
Zdravě a chutně /30.05.09
Mrkvové noky s rajčaty

Mrkvové noky s rajčaty

Můžeš si je dochutit podle fantazie.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /20.07.12
Polenta se zeleninou

Polenta se zeleninou

Tenhle pokrm je pořádně nabitý vitaminy.


Anna Habřinová, Sokolov

Zdravě a chutně /06.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu