Reklama
Salát z kysaného zelí
Fotogalerie:

Salát z kysaného zelí

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Pokud chceš shodit nějaké to kilo, určitě tenhle recept vyzkoušej. Kysané zelí tě zasytí a navíc je velmi zdravé.

Marie Šulová, Děčín

Ingredience

  • 1 sklenice kysané zelí
  • 1 větší cibule
  • dle chuti koření

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí dáme do mísy, propláchneme.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  3. Zelí i cibuli smícháme, dochutíme. Pokud je třeba, přidáme trochu cukru.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočka s kuřecím plátkem

Čočka s kuřecím plátkem

Dozdobíme čerstvou bazalkou. Jitka Krymová, Ústí nad Labem
Zdravě a chutně /01.09.14
Krevety s rajčaty

Krevety s rajčaty

Tato mňamka se hodí jako předkrm nebo jako letní lehký oběd.
Zdravě a chutně /26.08.13
Pečený kapr na leču

Pečený kapr na leču

Je to velice dobré a jednoduché jídlo. U nás se jeho přípravy pravidelně ...
Zdravě a chutně /10.12.08
Labužníkův salát s parmazánem

Labužníkův salát s parmazánem

Servíruj s opečenou bagetou.

Jitka Kordová, České Budějovice

Zdravě a chutně /14.04.17
Špaldové placky

Špaldové placky

Hodí se k zakousnutí na odpolední svačinku.
Šárka Medáčková, Brno
Zdravě a chutně /07.05.12
Celozrnný koláček  s jablky a tvarohovou peřinou

Celozrnný koláček s jablky a tvarohovou peřinou

Dezert podle zásad zdravého stravování.

Lucie Rychetská, Týnec nad Sázavou

Zdravě a chutně /24.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu