Reklama
Salát z české sibiře
Fotogalerie:

Salát z české sibiře

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Tento salát máme rádi. Zatím ho chválil každý, kdo ho ochutnal.
Jitka Pavlíková, Strakonice

Ingredience

  • 2 paprika
  • olej olivový
  • 2 cibule
  • 100 g kukuřice sterilizovaná
  • oregáno
  • 2 hermelín
  • 100 g zelí čínské

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Sýry nakrájíme na kousky, papriky na malé čtverečky, čínské zelí na nudličky. Obojí vložíme do mísy, přidáme sýry a promícháme. Salát zalijeme olejem a necháme 20 minut stát. Pak přidáme kukuřici, cibulku, osolíme, ochutíme oreganem, sekanou feferonkou. Na závěr vmícháme jogurt.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Meruňkový pudink bez cukru a mléka

Meruňkový pudink bez cukru a mléka

Opravdová pochoutka pro všechny, kterým záleží na tom, aby jedli zdravě. Lenka ...
Zdravě a chutně /23.11.15
Pohankové placičky

Pohankové placičky

Dočetla jsem se, že lidé s vysokým tlakem by měli často jíst pohanku. Naštěstí ...
Zdravě a chutně /27.10.11
Ovocné fondue trochu jinak

Ovocné fondue trochu jinak

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /24.03.18
Zapečený pórek se sýrem a bramborem

Zapečený pórek se sýrem a bramborem

Při vaření docela rád vymýšlím a zkouším nové recepty. Jedním z nich byl ...
Zdravě a chutně /13.01.09
Lilková pomazánka

Lilková pomazánka

Recept na ni mám od tety z Rumunska.
Lenka Klementová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /21.07.12
Bezlepkový knedlík

Bezlepkový knedlík

Výborná příloha, navíc zcela bez lepku.
Iva Šímová,  Čáslavice
Zdravě a chutně /05.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu