Reklama
Salát s králičím masem
Fotogalerie:

Salát s králičím masem

Eva Grafová
Eva Grafová
OPava

Je to výborný recept, zvlášť když Vám zůstane králík od oběda.

Eva Grafová, Opava

Ingredience

  • 1/2 hlávky čínské zelí
  • 1 miska mražený hrášek
  • 1 salátová okurka
  • 200 g upečené králičí maso
  • 1 lžička olivový olej
  • 1 lžíce majonéza
  • koření na saláty

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Králičí maso obereme z kostí a nakrájíme na malé kousky. Čínské zelí a okurku nakrájíme na kostičky a společně s rozmraženým hráškem smícháme v misce.
  2. Ochutíme kořením na saláty, zalijeme olivovým olejem a přidáme lžíci majonézy. Pořádně promícháme a necháme vychladit.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Očistný koktejl

Očistný koktejl

Hodí se pro lidi, kteří užívají mnoho léků. Ivana Černá, Praha
Zdravě a chutně /08.01.15
Špalda se zeleninou

Špalda se zeleninou

Tato obilnina podporuje trávení.

Monika Vítková, Břeclav

Zdravě a chutně /11.04.13
Jarní zelený hummus

Jarní zelený hummus

Je hned hotový a má zajímavou barvu.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /12.09.12
Zeleninové rýžové nudle

Zeleninové rýžové nudle

Vždycky, když má přijet moje dcera s rodinou, vařím rýžové nudle. Mají je totiž...
Zdravě a chutně /24.10.08
Pangasius s čočkou

Pangasius s čočkou

Ryby mám ráda po celý rok, nejen o Vánocích. Pangasius se dá připravit na mnoho ...
Zdravě a chutně /08.01.09
Medailonky z vloček

Medailonky z vloček

Podávej s bramborem a zeleninovým salátem.
Marie Holendová, Havlíčkův Brod ...
Zdravě a chutně /11.04.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu