Reklama
Rybí závitky v omáčce
Fotogalerie:

Rybí závitky v omáčce

Míša Hypšová

Čakovice
Ryby mám moc ráda a tahle variace s rajčatovou omáčkou mě doslova nadchla. Jestli máš v oblibě italskou kuchyni, pochutnáš si určitě stejně jako já.
Míša Hypšová, Čakovice

Ingredience

  • 4 filety rybí filé
  • 200 g slanina anglická
  • dle potřeby sůl
  • dle potřeby pepř
  • 4 lžíce hořčice plnotučná
  • 4 lžíce mouka hladká
  • 4 lžíce olej olivový
  • 1 cibule
  • 1 lžíce protlak rajčatový
  • 2 stroužky česnek
  • snítka bazalka
  • 4 rajčata
  • 500 ml voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Každý filet podélně rozřízneme, osolíme a opepříme. Pak potřeme zlehka hořčicí a položíme po jednom plátku anglické slaniny.
  2. krok2 Maso zavineme a párátky pevně spíchneme, aby se závitek nerozbalil. Nakonec ještě zlehka pomoučíme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej.
  3. krok3 Rolky pomalu smažíme, dokud se maso nepropeče.
    V hrnci osmahneme nasekanou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a protlak. Zalijeme vodou a promícháme.
    Rajčatovou omáčku dochutíme utřeným česnekem a nasekanou bazalkou. Podle chuti osolíme a opepříme.
  4. Omáčku zamícháme a necháme chvilku povařit. Před koncem přidáme rybí závitky.
    Podáváme s bramborami pečenými v troubě, které můžeme ještě zakápnout olivovým olejem.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Do česnekového oleje přidej nasekané bylinky. Eva Drtikolová, Příbram
Zdravě a chutně /26.07.17
Salát s mungo klíčky

Salát s mungo klíčky

Tento typ salátů mám velice ráda.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.12.12
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Salát s čerstvým špenátem a tofu

Salát s čerstvým špenátem a tofu

Tento lehoučký salátek ocení všichni, kdo musí nebo chtějí držet dietu.

Alice ...

Zdravě a chutně /16.08.15
Domácí špaldové vafle s nivou

Domácí špaldové vafle s nivou

Upeč si je, máš-li ráda lehká a dobrá jídla.
Cecilie Fišnarová, Praha
Zdravě a chutně /02.03.10
Kuskus s karobem

Kuskus s karobem

Už jste vyzkoušeli svatojánský chléb alias karob? Doporučuji!
Eva Červenková, Praha ...
Zdravě a chutně /20.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu