Reklama
Rizoto z pohanky
Fotogalerie:

Rizoto z pohanky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 300 g pohanky
  • dle potřeby sůl, olej a pepř
  • 1 cibule
  • 200 g kuřecího masa
  • 1 červená paprika
  • 100 g zelených fazolek
  • 100 g sladké kukuřice
  • podle chuti chilli omáčka
  • 50 g sýra na strouhání

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Pohanku uvaříme doměkka v mírně osolené vodě, slijeme, důkladně propláchneme v cedníku pod studenou vodou a necháme okapat. Na oleji osmahneme cibuli, vsypeme kuřecí maso, nakrájenou papriku fazolky a kukuřici. Vše dusíme pod pokličkou doměkka.

  2. Když jsou suroviny měkké, přidáme uvařenou pohanku, promícháme a ochutíme pepřem se solí. Kdo má rád ostřejší pokrmy, může vše pokapat chilli omáčkou. Chvíli prohřejeme a podáváme posypané strouhaným sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Bezlepek (17.3.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezvaječný štrůdl

Bezvaječný štrůdl

Děti trpí alergií na vejce, sladké ale peču. Jaroslava Mudrochová, Trutnov
Zdravě a chutně /02.09.08
Cuketové placky s koprovým dipem

Cuketové placky s koprovým dipem

Jsou výborné samotné, ale hodí se i jako příloha k pečenému masu.

Anna ...

Zdravě a chutně /02.09.16
Medové sušenky s ovesnými vločkami

Medové sušenky s ovesnými vločkami

Po křupavých sušenkách budeš i v plavkách vypadat pořád hezky. Na rozdíl od ...
Zdravě a chutně /08.10.12
Jahelno-bramborové nočky

Jahelno-bramborové nočky

Udělej něco pro své zdraví a dopřej si tuto dobrotu z jáhel.

Markéta Svatošová, ...

Zdravě a chutně /28.01.13
Meruňkové energetické kuličky

Meruňkové energetické kuličky

Jsou plné vitaminů a minerálních látek.

Jana Svatošová, Karviná

Zdravě a chutně /15.08.16
Domácí kiwi shake

Domácí kiwi shake

Johana Mašková, Ostrov

Zdravě a chutně /19.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu