Reklama
Řízky v pohankové krustě
Fotogalerie:

Řízky v pohankové krustě

Marie Bušová

Blansko
Tuto mňamku doslova zbožňuje můj vnuk.
Marie Bušová, Blansko

Ingredience

  • 4 krůtí řízky
  • špetka sůl a pepř
  • trocha hořčice
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžíce olej
  • 3 hrsti mletá pohanka
  • hrst strouhaný kokos
  • hrst ovesné vločky
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Řízky naklepeme, opepříme a potřeme je dijonskou (může být i obyčejná) hořčicí. Maso potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem a dáme na 2 hodiny odpočinout do lednice.
  2. Pak řízečky osolíme a obalíme ve směsi umíchané z pohanky, kokosu a ovesných vloček a osmažíme na oleji. Podáváme s brambory nebo s kaší.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovesné sušenky  bez pečení

Ovesné sušenky bez pečení

Snažím se ve stravě omezovat bílý řepný cukr‚ ale občas mě přepadne chuť ...
Zdravě a chutně /28.12.10
Jáhlové knedlíčky

Jáhlové knedlíčky

Je to sladká pochoutka.
Alena Machalová, Rožnov p. Radhoštěm
Zdravě a chutně /12.12.08
Losos s hráškovo-zeleninovým pyré

Losos s hráškovo-zeleninovým pyré

Chutná a lehká večeře s ideálním složením.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Zdravě a chutně /06.08.12
Zeleninové kuličky s cizrnou

Zeleninové kuličky s cizrnou

Můžeš je péct nebo smažit

Podle receptu Lucie Zárubové z Rakovníka

Zdravě a chutně /23.03.20
Malinová kaše

Malinová kaše

Vydatná zdravá snídaně.

Zuzana Bauerová, Srní

Zdravě a chutně /15.08.17
Ryžovo-špenátové tlapky

Ryžovo-špenátové tlapky

Ten, kdo má rád špenát, je jistě ocení.
Eva Holasová, Litovany
Zdravě a chutně /17.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu