Reklama
Pomazánka  z uzeného tofu
Fotogalerie:

Pomazánka z uzeného tofu

Věra Martínková

Bleskovka, která chutná každému.
Věra Martínková,
Horní Cerekev

Ingredience

  • 1 balení tofu uzené
  • 1 balení Sojanéza
  • 1 stroužek česnek
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Tofu nastrouháme‚ přidáme sojanézu‚ česnek. 
  2. Mírně osolíme‚ smícháme‚ mažeme na rohlíky nebo na krajíčky chleba.

    TIP: Sojanéza nahrazuje klasickou majonézu nebo tatarku, a to v teplé i studené kuchyni. Hlavní výhody jsou především zdravotní – má nižší obsah tuku a je obohacená vlákninou a vitaminy.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mexický salát s koriandrem

Mexický salát s koriandrem

Čerstvé bylinky se šťávou z limetky jsou opravdu fantastická kombinace. Leona ...
Zdravě a chutně /05.09.16
Bezlepkový tofu cheesecake

Bezlepkový tofu cheesecake

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /31.01.18
Salát z pečených rajčat

Salát z pečených rajčat

Při grilování nesmí chybět, je skvělý s bílým pečivem.

Lenka Majerová, ...

Zdravě a chutně /20.06.16
Batátové hranolky

Batátové hranolky

Tuhle zajímavou zeleninu mám čím dál radši.

Barbora Klamová, Svitavy

Zdravě a chutně /27.09.16
Čočkový salát

Čočkový salát

Před podáváním ho vychlaď.

Hana Krausová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /03.02.17
Ředkvičkový salát s klíčky

Ředkvičkový salát s klíčky

Čočka i mungo vyklíčí do dvou dnů.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /27.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu