Reklama
Polévka ze štiky
Fotogalerie:

Polévka ze štiky

Bohumil Hynek

Praha
Voní kořením ...
Bohumil Hynek, Praha

Ingredience

  • 200 g mouka hladká
  • 50 g celer
  • 1,5 l voda
  • 1/2 l mléko
  • 50 g máslo
  • 100 g rohlíky
  • 20 g vegeta
  • 100 g tuk ztužený
  • 1 g muškátový oříšek
  • 20 g petržel
  • 500 g štika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Vařené maso z hlavy a ostatních částí pokrájíme.Všechnu zeleninu nakrájíme a uvaříme v rybím vývaru. Hotovou jíšku zalijeme vý­varem z ryb, povaříme s kořením a přilijeme mléko. Přecedíme přes cedník ne­bo rozmixujeme. Do polévky přidáme rybí maso a dochutíme.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře na celeru

Kuře na celeru

Prostě chutný‚ lehký a zdravý oběd. Tereza Smrčková, Praha
Zdravě a chutně /17.12.10
Krůtí prsa s hráškovým pyré

Krůtí prsa s hráškovým pyré

S takovou dobrotou se dieta bude držet snadno.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Zdravě a chutně /29.09.13
Lívance ze sójového mléka

Lívance ze sójového mléka

Jsou krásně jemné, zkus to také.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /05.10.13
Kuřecí karí špízy

Kuřecí karí špízy

Jednoduché špízy, které jsou hned hotové.
Veronika Válková, Skutíčko
Zdravě a chutně /17.12.10
Salát s řapíkatým celerem

Salát s řapíkatým celerem

Večeře, díky které nepřibereš ani deko.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /06.03.14
Ryba zapečená s čočkou

Ryba zapečená s čočkou

Lehká pikantní večeře na indický způsob.

Ondřej Vach, Blansko

Zdravě a chutně /05.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu