Reklama
Pohár pro zdraví
Fotogalerie:

Pohár pro zdraví

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 1 polotučný tvaroh
  • 150 g bílého jogurtu (nejlépe Hollandia nebo Skyr)
  • stévie nebo med
  • čokoládový sójový dezert (např. Provamel)
  • 2 hrsti piškotů či otrubek (seženeš ve zdravé výživě)
  • čerstvé fíky, banán či jiné oblíbené ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh prošleháme pomocí mixéru s bílým jogurtem a podle chuti dosladíme stévií či medem. Dno dvou vysokých sklenic vyložíme piškoty či otrubkami, na které rozetřeme tvaroh.

  2. Na tvaroh dáme plátky ovoce a na něj trochu čokoládového dezertu tak, aby byla sklenice plná. Pohár dozdobíme ovocem a necháme aspoň hodinku vychladit.

Pošli recept! 1/2017 (9.12.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Do česnekového oleje přidej nasekané bylinky. Eva Drtikolová, Příbram
Zdravě a chutně /26.07.17
Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Je zdravý a dodá jídlu šmrnc. Křenu můžeš dát i víc – podle toho, kolik sneseš.
...
Zdravě a chutně /20.12.10
Zdravá zelňačka s tofu

Zdravá zelňačka s tofu

I česká klasika si zaslouží obměňovat v duchu moderního životního stylu. ...
Zdravě a chutně /18.08.08
Špalda se zeleninou

Špalda se zeleninou

Špalda je nejzdravější varianta pšenice, obsahuje spoustu minerálních látek a ...

Zdravě a chutně /24.06.12
Zelný salát s kuřecím masem

Zelný salát s kuřecím masem

Recept jako stvořený pro štíhlou linii. Sama ho jím bez příloh. Jinak dávám opečený ...
Zdravě a chutně /16.01.11
Rozkvetlý salát

Rozkvetlý salát

První jarní salát z toho, co vykvetlo na zahrádce.

Zuzana Piskořová, Praha

Zdravě a chutně /13.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu