Reklama
Pohankové karbanátky
Fotogalerie:

Pohankové karbanátky

Klára Adamová

Tábor
Dříve mě nenapadlo, jak moc jsou dobré.
Klára Adamová, Tábor

Ingredience

  • strouhanka
  • kmín
  • 100 g sýr
  • 1 cibule
  • 4 vejce
  • pepř
  • majoránka
  • 4 stroužky česnek
  • 1/2 balíčku pohanka
  • 1 sáček maso sojové

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Pohanku vaříme 5 minut‚ sójové plátky asi 15 minut ve vodě s masoxem a troškou soli. Po uvaření dáme na síto a vymáčkáme všechnu přebytečnou vodu.
  2. Když sója a pohanka zchladne‚ umeleme je na masovém strojku. Přidáme sýr‚ koření‚ vejce a trochu strouhanky (dle potřeby).
  3. Tvoříme malé karbanátky‚ které obalíme v trojobalu z mouky, vajíčka a strouhanky, a smažíme je dozlatova na pánvi. Upečené karbanátky podáváme s bramborem‚ bramborovým salátem nebo jen se zeleninou.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šmakoun v cereálních lupíncích

Šmakoun v cereálních lupíncích

Nápad, který měl velký úspěch. Aneta Vavrová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /21.03.14
Salát z ředkviček a nových brambor

Salát z ředkviček a nových brambor

Salát je sám o sobě dostatečně sytý, ale když máš velký hlad, můžeš ...

Zdravě a chutně /27.04.14
Letní kuskus

Letní kuskus

Můžeš přidat také cukrovou kukuřici.

Olga Menšíková, Chomutov

Zdravě a chutně /07.08.17
Jednohubky bez pečiva

Jednohubky bez pečiva

Tyto jednohubky jsou jednoduché, dietní a bezlepkové.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /01.09.08
Kuře s nivou v parním hrnci

Kuře s nivou v parním hrnci

Můj recept je určen těm, kdo rádi vaří v parním hrnci. Dobrých jídel ‚‚z ...
Zdravě a chutně /27.09.11
Netradiční okurkový salát

Netradiční okurkový salát

Okurkový salát‚ jak ho určitě neznáš!
Zuzana Prokůpková, Hradec Králové
Zdravě a chutně /18.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu