Reklama
Plněné sójové plátky
Fotogalerie:

Plněné sójové plátky

Iveta Slepičková

Náš oblíbený ‚‚falešný‘‘ řízek na štíhlou linii. 
Iveta Slepičková,
 České Velenice

Ingredience

  • 2 balení sójové plátky
  • 1 balení sýr plátkový
  • 150 g šunka
  • 1 kostka bujón
  • 4 lžíce mouka hladká
  • 4 lžíce strouhanka
  • 1 vejce
  • 3 lžíce mléko
  • 20 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové plátky vaříme přibližně 15–20 minut ve vývaru z bujonu. Pak je vyjmeme a ještě z nich vymačkáme přebytečnou vodu. 
  2. Vždy na jeden plátek dáme šunku a sýr‚ přiklopíme druhým plátkem a celé obalíme v trojobalu.
  3. Usmažíme. Jako přílohu podáváme vařené brambory, čerstvou zeleninu a případně tatarskou omáčku.

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Polévku můžeš dochutit špetkou nastrouhaného muškátového oříšku. Marta Brodská, ...
Zdravě a chutně /09.04.14
Omeleta s tofu

Omeleta s tofu

Podávej s listovým salátem.

Jitka Slavíčková, Zábřeh

Zdravě a chutně /07.04.14
Robi maso na žampionech

Robi maso na žampionech

Občas je dobré si od masa odpočinout.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.10.12
Krevety s rajčaty

Krevety s rajčaty

Tato mňamka se hodí jako předkrm nebo jako letní lehký oběd.
Zdravě a chutně /26.08.13
Dietnější verze bublaniny

Dietnější verze bublaniny

Jak málo stačí k tomu, aby z tradičního moučníku byl dezert dietní.

Jarka ...

Zdravě a chutně /29.05.17
Ředkvičkovo-mrkvový salát

Ředkvičkovo-mrkvový salát

Jaro je doba jako stvořená pro nejrůznější druhy salátů. Vše je čerstvé, ...

Zdravě a chutně /07.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu