Reklama
Pečené papriky a rajčata se sýrem
Fotogalerie:

Pečené papriky a rajčata se sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Luxusní pochoutka, ke které bude chutnat jak bílá bageta, tak ta celozrnná, rustikální.

Kateřina Coufalová, Most

Ingredience

  • 2 červené papriky
  • 2 žluté papuky
  • 2 bílé papriky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 větvičky malých rajčat
  • 1/2 lžičky oregana
  • trocha soli
  • 3 lžíce oleje
  • trocha balzamika
  • 150 g kozího sýra

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Papriky omyjeme, zbavíme semen a rozmístíme je na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme při 200 °C asi 10 minut.

  2. 2. Vyndáme je z trouby, necháme lehce zchladnout a potom je zbavíme slupky. Takto připravené papriky nakrájíme na proužky, oloupané stroužky česneku na plátky, rajčata na poloviny. 

  3. 3. Směs posypeme sušeným oreganem, trochou soli, můžeme přidat také špetku černého pepře (ale nemusíme), polijeme olejem a balzamikovým octem a vše lehce promícháme. Pečeme ještě dalších 10 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájený kozí sýr a ihned podáváme.


Pošli recept! - Speciál - Cukety, rajčata a dýně (19.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šmakoun v cereálních lupíncích

Šmakoun v cereálních lupíncích

Nápad, který měl velký úspěch. Aneta Vavrová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /21.03.14
Dietní závitky z mořského jazyka

Dietní závitky z mořského jazyka

Perfektní nízkokalorický recept, s kterým můžete hýčkat své chuťové buňky.

Marie ...

Zdravě a chutně /15.04.13
Fitness buchta z ovesných vloček a tvarohu

Fitness buchta z ovesných vloček a tvarohu

Dlouho jsem hledala buchtu, která by vyhovovala mé dietě.

Eliška Peníšková, Dačice

Zdravě a chutně /05.06.12
Sójové kostky s rýží

Sójové kostky s rýží

Chutají lépe než masový guláš.

Petra Odehnalová, Brno

Zdravě a chutně /04.10.13
‚‚Žemlofka‘‘ (žemlovka z tofu)

‚‚Žemlofka‘‘ (žemlovka z tofu)

Je to zdravější variace klasické pochoutky našich babiček.
Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /17.07.12
Mrkvovo-čočková polévka

Mrkvovo-čočková polévka

Pikantní polévka tě pořádně protáhne. Na rýmu hned zapomeneš.
Dagmar Listová, ...
Zdravě a chutně /19.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu