Reklama
Pečená štika na zelenině
Fotogalerie:

Pečená štika na zelenině

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Manželovy úlovky jsou skvělou pochoutkou pro celou rodinu.
Lenka Zahumenská‚ Horní Benešov

Ingredience

  • štika
  • špetka sůl
  • 1 sáček koření na ryby
  • 125 g máslo
  • 4 rajčata
  • 2 paprika zelená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Štiku opláchneme a osušíme‚ vložíme ji do předem vymazaného pekáče nebo zapékací mísy. Můžeme ji péct v celku‚ ale my ji pečeme raději rozkrojenou na dvě poloviny.
  2. Štiku ze všech stran dobře nasolíme a posypeme důkladně kořením na ryby. Poklademe kousky másla‚ obsypeme na kousky nakrájenou paprikou a rajčaty a podlijeme troškou vody.
  3. Pekáč dáme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 180 °C zhruba 30 minut. Podáváme s bramborami.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Netradiční okurkový salát

Netradiční okurkový salát

Okurkový salát‚ jak ho určitě neznáš! Zuzana Prokůpková, Hradec Králové
Zdravě a chutně /18.07.12
Rozkvetlý salát

Rozkvetlý salát

První jarní salát z toho, co vykvetlo na zahrádce.

Zuzana Piskořová, Praha

Zdravě a chutně /13.03.17
Ledový salát s ořechy a hrozny

Ledový salát s ořechy a hrozny

Lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /12.11.13
Kuskusové karbanátky

Kuskusové karbanátky

Kuskus děláváme ve více úpravách. Tyto karbanátky se skvěle doplňují s rajčatovým ...
Zdravě a chutně /05.08.11
Krevetový salát

Krevetový salát

Nemám ráda krabí tyčinky, salát z krevet je mnohem lepší.

Petra Doušková, ...

Zdravě a chutně /05.12.13
Sójová šunka se zeleninou

Sójová šunka se zeleninou

Kdo říká, že sójové kostky nemají chuť?
Hana Bartoníčková, Turnov
Zdravě a chutně /27.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu