Reklama
Ovocný krém s medem
Fotogalerie:

Ovocný krém s medem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Evelína Kučerová, Cvrčovice

Ingredience

  • 2 banány
  • 10 jahod
  • 3 lžíce medu
  • 150 g nízkotučného měkkého tvarohu
  • 1 hrst borůvek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Banány oloupeme a nakrájíme je na silná kolečka. Jahody zbavíme stopek.

  2. Odložíme si stranou pár koleček banánu na ozdobení a zbylá vložíme do mixéru. Přidáme 5 jahod a 2 lžíce medu. Krátce rozmixujeme.

  3. Do mixéru přidáme tvaroh a znovu mixujeme, tentokrát dohladka. Ovocný krém přendáme do misky.

  4. Krém dozdobíme borůvkami, odloženými kolečky banánu, přepůlenými zbylými jahodami a pokapeme poslední lžící medu.

  5. Ihned servírujeme, například jako zdravou snídani nebo svačinu.

Pošli recept! - Speciál - Jahody a letní ovoce (19.5.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky s houbami jsem připravila pro svou partu kamarádů – ...
Zdravě a chutně /25.04.12
Tvarohový jáhelník

Tvarohový jáhelník

Zdravé jídlo, které chutná i dětem.
Veronika Houdková,
Bystřice p. Pernštejnem
...
Zdravě a chutně /22.03.10
Zeleninové rizoto z jednoho hrnce

Zeleninové rizoto z jednoho hrnce

Ráda vařím jednoduchá jídla, na která nepotřebuji mnoho nádobí. Moje rizoto k nim...
Zdravě a chutně /14.11.08
Bezlepkové nudle s kuřetem

Bezlepkové nudle s kuřetem

Jednoduchá a rychlá večeře pro mé děti.
Petra Tučková,
Horní Počaply
Zdravě a chutně /16.01.11
Paprikový salát

Paprikový salát

Recept na salát se vždycky může hodit.
Pavla Šimková, Benešov
Zdravě a chutně /11.08.08
Bylinkové kuře

Bylinkové kuře

Kuřecímu masu dáváme vždy přednost, je lehce stravitelné.
Vladimíra Čermáková, ...
Zdravě a chutně /30.05.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu