Reklama
Ovocné hrudky (dia)
Fotogalerie:

Ovocné hrudky (dia)

Hana Slatinská

Třebíč
Sušené ovoce máme opravdu rádi.
Hana Slatinská, Třebíč

Ingredience

  • 100 g hruška
  • 50 g brusinky
  • 100 g meruňky
  • 100 g ořechy vlašské
  • 50 g čokoláda mléčná dia
  • 150 g marmeláda meruňková dia
  • 50 g vločky ovesné
  • 50 g kokos strouhaný
  • 10 kapek sladidlo Kandisi
  • Ozdoba:
  • 100 g čokoláda rozpuštěná
  • 25 g máslo

Doba přípravy

Počet porcí

40

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny pokrájíme a důkladně promícháme.
  2. Na dno papírových košíčků kápneme trochu rozpuštěné čokolády a vložíme hrudku ovocné hmoty.
  3. Nakonec hrudky ještě pokropíme čokoládou.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vitaminové bomby

Vitaminové bomby

Osvěžující pití, které tě nabije energií. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /17.06.17
Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Vypadá spíš jako malinová zmrzlina, ale chuťově s ní nemá nic společného.
Jan ...
Zdravě a chutně /22.03.10
Chřestová polévka

Chřestová polévka

Miroslava Krocínová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /13.02.18
Tofu salát

Tofu salát

Mám ráda lehká a zdravá jídla.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Zdravě a chutně /22.10.09
Špalda se zeleninou

Špalda se zeleninou

Tato obilnina podporuje trávení.

Monika Vítková, Břeclav

Zdravě a chutně /11.04.13
Polenta se zeleninou

Polenta se zeleninou

Tenhle pokrm je pořádně nabitý vitaminy.


Anna Habřinová, Sokolov

Zdravě a chutně /06.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu