Reklama
Okurkové carpaccio
Fotogalerie:

Okurkové carpaccio

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Diana Sokolová, Příbram

Ingredience

  • 1 salátová okurka
  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1/2 lžičky cukru krystalu
  • dle chuti sůl a růžový pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku omyjeme a šikmo nakrájíme na tenké plátky.

  2. Olej, hořčici, ocet, cukr a sůl řádně prošleháme, až se všechny ingredience krásně spojí.

  3. Okurku naaranžujeme na talíř, doplníme hořčičnou zálivkou, posypeme drceným růžovým pepřem a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (10.3.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelný salát s kuřecím masem

Zelný salát s kuřecím masem

Recept jako stvořený pro štíhlou linii. Sama ho jím bez příloh. Jinak dávám opečený ...
Zdravě a chutně /16.01.11
Chia pudink se sezonním ovocem

Chia pudink se sezonním ovocem

Zdravé mlsání pro celou rodinu.

Petr Hejkal, Praha

Zdravě a chutně /18.07.17
Pražené alaburky

Pražené alaburky

Výživné zobání k dobrému vínečku.
Helena Zavacká, Hrádek n. ...
Zdravě a chutně /13.01.09
Ovocný dortík

Ovocný dortík

Zachutná i těm, kteří se lepku nevyhýbají.
Iveta Šedivá, České Budějovice
Zdravě a chutně /20.12.10
Květák na červeno

Květák na červeno

Dobře vypadá i chutná.
Martina Špačková, Velká Bystřice
Zdravě a chutně /06.10.08
Rozkvetlý salát

Rozkvetlý salát

První jarní salát z toho, co vykvetlo na zahrádce.

Zuzana Piskořová, Praha

Zdravě a chutně /13.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu