Reklama
Müsli v perníku
Fotogalerie:

Müsli v perníku

Jana Literáková

Takové zdravé mlsání k dobré kávičce. 
Jana Literáková, 
Frýdlant nad Ostravicí

Ingredience

  • 1 vejce
  • 1/2 hrnku cukr moučkový
  • 3 lžíce med
  • 1/3 kostky máslo
  • 3 tvaroh
  • 1 prášek do perníku
  • 1 hrnek mouka polohrubá
  • 1 hrnek müsli
  • trochu mléko
  • 1 lžička na plech máslo
  • 1 lžička na plech mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce s cukrem utřeme. Poté přisypeme do misky všechny ostatní suroviny a vymícháme těsto.  Tvarohy doporučujeme značky Activia s vanilkovou příchutí.
  2. Nalijeme je na vymazaný a vysypaný plech a posypeme müsli. Upečeme. Na závěr můžeme ještě buchtu polít čokoládovou polevou. 

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Marinovaná okurka plněná tvarohem

Marinovaná okurka plněná tvarohem

Jednoduchá osvěžující svačina vždycky přijde vhod. Tvaroh má minimum kalorií ...
Zdravě a chutně /12.08.12
Ragú z tresky

Ragú z tresky

Nejen smažená ryba je dobrá. Já jsem na to přišla ve chvíli, kdy jsem obyčejnou tresku ...
Zdravě a chutně /14.12.08
Carpaccio z řepy

Carpaccio z řepy

Osvěžující pochoutka nejen na léto.

Tatiana Veitová, Chomutov

Zdravě a chutně /16.04.15
Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Zdravá alternativa oblíbeného moučníku.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.07.16
Quinoa jako salát

Quinoa jako salát

Hana Fišerová, Rakovník

Zdravě a chutně /24.05.18
Hráškový krém s cizrnou

Hráškový krém s cizrnou

Miroslava Čiržová, Opava

Zdravě a chutně /01.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu