Reklama
Mrkvové noky s rajčaty
Fotogalerie:

Mrkvové noky s rajčaty

Hana Kupková

Ostrava
Můžeš si je dochutit podle fantazie.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1/2 balíku noky
  • olej na smažení
  • 1 ks cibule
  • 1 ks mrkev
  • 1 ks petržel
  • 3 ks rajčata
  • koření dle chuti
  • 1 lžíce sojová omáčka
  • 100 g sýr tavený

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve uvaříme noky podle návodu.
  2. Na cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a petržel, přidáme nasekaná rajčata, okořeníme a chvíli podusíme.
  3. Směs vmícháme do horkých slitých noků. Můžeme vmíchat měkký tavený sýr pro lepší chuť.

Pošli recept! - Speciál - Jarní recepty (22.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ledový salát s uzeným lososem

Ledový salát s uzeným lososem

Ryby se snažím jíst pravidelně. Lucie Dolejší, Kroměříž
Zdravě a chutně /17.05.15
Zeleninové lečo

Zeleninové lečo

Připrav si se mnou rychlou zdravou večeři.
Monika Píšová, Litoměřice
Zdravě a chutně /09.12.09
Jáhlové knedlíčky

Jáhlové knedlíčky

Je to sladká pochoutka.
Alena Machalová, Rožnov p. Radhoštěm
Zdravě a chutně /12.12.08
Broskvová tříšť

Broskvová tříšť

V horkých letních dnech se rádi osvěžíme ovocnými nápoji.
Katka Holečková, ...
Zdravě a chutně /16.11.09
Špalda se zeleninou

Špalda se zeleninou

Tato obilnina podporuje trávení.

Monika Vítková, Břeclav

Zdravě a chutně /11.04.13
Delikátní polévka z rajčat

Delikátní polévka z rajčat

Dokonalá chuť tě jistě nadchne.
Jiřina Blažejová, Žlutice
Zdravě a chutně /09.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu