Reklama
Medailonky z vloček
Fotogalerie:

Medailonky z vloček

Marie Holendová

Havlíčkův Brod
Podávej s bramborem a zeleninovým salátem.
Marie Holendová, Havlíčkův Brod

Ingredience

  • 200 g vločky ovesné
  • 1/2 kostky bujón
  • 5 plátků slanina anglická
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 100 g salám šunkový
  • 1 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka oregáno
  • na obalení mouka hladká
  • na obalení vejce
  • na obalení strouhanka
  • 20 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Vločky uvaříme ve vodě s bujonem na kaši a necháme vychladnout.
  2. Cibuli, slaninu a salám nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí. Vše přidáme ke kaši, okořeníme a dáme vejce.
  3. Ze vzniklé hmoty tvoříme medailonky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance.
  4. Osmažíme je na tuku po obou stranách dozlatova. Podáváme teplé i studené.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórkový krém

Pórkový krém

Tereza Krásová, Brno
Zdravě a chutně /26.02.19
Dietní kmínové placičky

Dietní kmínové placičky

Potřebuješ rychle udělat něco dobrého na zub? Zkus tyto placičky‚ které můžeš ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Osvěžujicí ovocná miska

Osvěžujicí ovocná miska

Výběr ovoce vždy přizpůsobím sezoně.

Lenka Urbánková, Chrudim

Zdravě a chutně /27.05.16
Mrkvový salát

Mrkvový salát

Zdravé, dietní, rychlé a hlavně chutné.

Marie Šulová, Měřín

Zdravě a chutně /20.08.12
Treska s pomerančem a jáhlami

Treska s pomerančem a jáhlami

Skvělé zimní jídlo – jáhly tě zahřejí a zasytí, ryba dodá jód, pomeranč ...

Zdravě a chutně /24.11.16
Šmakounový salát

Šmakounový salát

Je hotový za několik minut.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /27.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu