Reklama
Losos v parním hrnci
Fotogalerie:

Losos v parním hrnci

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jídlo si uchová svou přirozenou chuť.
Marcela Szlauerová, Třinec

Ingredience

  • 600 g losos
  • špetka sůl
  • špetka koření na ryby
  • 500 g brambory
  • 250 g zelenina dle chuti
  • 1 lžička koření na americké brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa nakrájíme na plátky‚ mírně osolíme a okořeníme kořením na ryby a necháme chvilku odpočinout.
  2. Mezitím si nakrájíme omyté brambory na čtvrtky.
  3. Do parního hrnce dáme do první misky zeleninu‚ do druhé misky brambory, ty si lehce okořeníme dle chuti (např. směsí na americké brambory)‚ a do třetí misky naskládáme porce lososa.
  4. Vše paříme 25 minut.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rychlý kuskusový salát

Rychlý kuskusový salát

Rychlá a lehká večeře. Kateřina Bednářová, Třebíč
Zdravě a chutně /03.03.12
Pomazánka  z uzeného tofu

Pomazánka z uzeného tofu

Bleskovka, která chutná každému.
Věra Martínková,
Horní Cerekev
Zdravě a chutně /16.01.11
Rukolový salát s brusinkami

Rukolový salát s brusinkami

Moje oblíbená večeře nebo svačinka.

Kateřina Žáčková, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /24.04.14
Tofu salát

Tofu salát

Můj dospívající syn zápolí s alergií na mléko a mléčné výrobky. Nahradili jsme ...
Zdravě a chutně /23.09.08
Ovesné placičky

Ovesné placičky

Je to zdravá varianta masových karbanátků.
Martina Dzaidková, Český Těšín
Zdravě a chutně /01.12.08
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Do česnekového oleje přidej nasekané bylinky.

Eva Drtikolová, Příbram

Zdravě a chutně /26.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu