Reklama
Losos s hráškovo-zeleninovým pyré
Fotogalerie:

Losos s hráškovo-zeleninovým pyré

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Chutná a lehká večeře s ideálním složením.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 600 g losos
  • 2 hrsti mražený hrášek
  • 2 ks mrkev
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti sůl, pepř
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme ve vodě doměkka. 5 minut před dovařením k ní přidáme mražený hrášek.

  2. krok2

    Lososa osolíme, opepříme a pečeme na pánvi s trochou oleje. Mrkev a hrášek scedíme, přidáme česnek a s trochou vody rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka. Dle chuti osolíme a opepříme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jarní těstoviny s limetkou

Jarní těstoviny s limetkou

Po dlouhé zimě mívám potřebu upravit svoji váhu, abych se v létě nemusela stydět do ...
Zdravě a chutně /15.04.13
Salát s čerstvým špenátem a tofu

Salát s čerstvým špenátem a tofu

Tento lehoučký salátek ocení všichni, kdo musí nebo chtějí držet dietu.

Alice ...

Zdravě a chutně /16.08.15
Jablková placka

Jablková placka

Mám ráda zdravé recepty s ovocem či zeleninou‚ pokud možno bez obsahu tuku. Tento ...
Zdravě a chutně /12.12.08
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Když potřebuješ sundat kila, pomůže ti.
Irena Poláková, Rudná
Zdravě a chutně /27.09.11
Jáhlová kaše s banánem a meruňkami

Jáhlová kaše s banánem a meruňkami

Staročeská

Veronika Drábková, Rakovník

Zdravě a chutně /25.02.19
Salát s králičím masem

Salát s králičím masem

Je to výborný recept, zvlášť když Vám zůstane králík od oběda.

Eva Grafová, Opava

...
Zdravě a chutně /18.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu