Reklama
Reklama
Lilkové minipizzy
Fotogalerie:

Lilkové minipizzy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Eva Kolínová, Benešov

Ingredience

  • 2 lilky
  • dle potřeby sůl a pepř
  • na smažení olivový olej
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • 4–5 rajčat
  • 2 balení mozzarelly
  • na ozdobu bazalkové lístky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Lilky nakrájíme na kolečka, osolíme je a necháme chvíli „vypotit“.

  2. Pak je osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a zprudka osmahneme na olivovém oleji
    z obou stran.

  3. Osmažené lilky odložíme na papírové utěrky a necháme vsáknout přebytečný olej.

  4. Poté je rozložíme na plech, potřeme bazalkovým pestem, poklademe na malé kostičky nakrájenými rajčaty, vše osolíme, opepříme a na každé kolečko položíme plátek mozzarelly.

  5. Zapékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Před podáváním ozdobíme lístky bazalky.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezlepkový koláč  s tvarohem

Bezlepkový koláč s tvarohem

Je rychle hotový a navíc moc dobrý. Iveta Šedivá, České Budějovice
Zdravě a chutně /26.04.10
Dobrota z řepy

Dobrota z řepy

Je výborná jako příloha ke grilovanému masu.
Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /22.12.11
Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Je lehoučká, člověk se nemusí děsit, kolika kaloriemi se nacpe. 
Dita ...
Zdravě a chutně /04.02.17
Fitness jablková roláda

Fitness jablková roláda

Výborná, ochutnej, i když nedržíš dietu.

Veronika Marková, Český Těšín

...
Zdravě a chutně /31.08.17
Makový koláč

Makový koláč

Zdravá buchta, ideální na svačinku.
Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /27.12.11
Rizoto z krupek

Rizoto z krupek

Kroupy jsou velmi zdravé a chutné‚ bylo by škoda je občas v kuchyni nevyužít.
...
Zdravě a chutně /20.12.10
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama