Reklama
Reklama
Lilkové minipizzy
Fotogalerie:

Lilkové minipizzy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Eva Kolínová, Benešov

Ingredience

  • 2 lilky
  • dle potřeby sůl a pepř
  • na smažení olivový olej
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • 4–5 rajčat
  • 2 balení mozzarelly
  • na ozdobu bazalkové lístky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Lilky nakrájíme na kolečka, osolíme je a necháme chvíli „vypotit“.

  2. Pak je osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a zprudka osmahneme na olivovém oleji
    z obou stran.

  3. Osmažené lilky odložíme na papírové utěrky a necháme vsáknout přebytečný olej.

  4. Poté je rozložíme na plech, potřeme bazalkovým pestem, poklademe na malé kostičky nakrájenými rajčaty, vše osolíme, opepříme a na každé kolečko položíme plátek mozzarelly.

  5. Zapékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Před podáváním ozdobíme lístky bazalky.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špízy z tofu

Špízy z tofu

Jsou vynikající jen tak samotné s kečupem. Magda Lacková, Klatovy
Zdravě a chutně /18.05.11
Pečená dýně s brambory

Pečená dýně s brambory

Vyhoví všem dietním zásadam. Je to navíc rychlé a chutné jídlo.

Lenka Bukáčková, ...

Zdravě a chutně /24.08.14
Velikonoční salát

Velikonoční salát

Aby byl krásně barevný a plný vitaminů, využij první jarní kvítky ze zahrady.


...

Zdravě a chutně /24.03.17
Mrkvové noky s rajčaty

Mrkvové noky s rajčaty

Můžeš si je dochutit podle fantazie.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /20.07.12
Pečené čočkové karbanátky

Pečené čočkové karbanátky

Nejvíc se k nim hodí zeleninový salát.

Lenka Benešová, Kutná Hora

Zdravě a chutně /14.09.16
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
Domácí vaječný likér

Domácí vaječný likér

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama