Reklama
Lahodný salát s pečenou červenou řepou
Fotogalerie:

Lahodný salát s pečenou červenou řepou

Kateřina Maršíková
Kateřina Maršíková
Dobruška

Lehký a rychlý salát pro milovníky červené řepy.

KAteřina Maršíková, Dobruška

Ingredience

  • 1 hlávka ledový salát
  • 2 ks červená řepa syrová
  • 1 lžička olivový olej
  • dle chuti koření na grilovanou zeleninu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky či lupínky (čím tenčí, tím budou z trouby křupavější).
  2. Troubu předehřejeme na 160 °C, plech vyložíme pečicím papírem a poklademe plátky řepy. Plátky potřeme olovovým olejem a posypeme kořením dle chuti. Pečeme cca 15 minut.

  3. Mezitím si omejeme listy salátu a natrháme do mísy. Hotovou řepu necháme trochu vychladit, přidáme k salátu a servírujeme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramboračka s vločkami

Bramboračka s vločkami

Dokáže zasytit na hodně dlouhou dobu. Andrea Jílková, Polička
Zdravě a chutně /10.10.16
Cibulový koláč s jablky

Cibulový koláč s jablky

Jednoduchý oběd‚ který je dobrý jak čerstvý‚ tak i den odležený.
Lenka ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Zapečené pórky

Zapečené pórky

Jíst dietně vůbec neznamená, že si nemůžeme pochutnat. Existuje přece tolik ...
Zdravě a chutně /13.03.13
Barevné pohankové kroupy

Barevné pohankové kroupy

Pohanka neobsahuje lepek, zato je plná minerálů a vitaminu B.

Hedvika Brázdová, ...

Zdravě a chutně /04.12.14
Kaše z chia semínek s povidly

Kaše z chia semínek s povidly

Vhodné i pro sportovce a diabetiky

Podle receptu Barbory Krásnové z Prahy

Zdravě a chutně /24.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu