Reklama
Květákový fitness koláč
Fotogalerie:

Květákový fitness koláč

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jídlo plné bílkovin, které se hodí nejen po cvičení.

Eva Červenková, Praha 

Ingredience

  • 200 g květáku
  • 85 g kapusty
  • 15 g hrachového proteinu nebo mouky
  • 20 g mouky (např. rýžové, celozrnné..)
  • 150 ml bílků
  • podle chuti bylinková sůl
  • špetka sušeného česneku
  • špetka kmínu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Květák uvaříme, kapustu krátce podusíme. Všechny suroviny kromě kapusty rozmixujeme. Pak přidáme kapustu a ještě lehce promixujeme. 

  2. 2. Směs vložíme do pekáčku s pečicím papírem a pečeme asi 45 minut při 150–180 °C. Před koncem můžeme posypat sýrem. Koláč podáváme s čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 7/2015 (5.6.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné sladké broskve

Plněné sladké broskve

Můžeme podávat teplé i studené. Linda Hrudková, Zlín
Zdravě a chutně /17.08.16
Marinovaná okurka plněná tvarohem

Marinovaná okurka plněná tvarohem

Jednoduchá osvěžující svačina vždycky přijde vhod. Tvaroh má minimum kalorií ...
Zdravě a chutně /12.08.12
Salát z české sibiře

Salát z české sibiře

Tento salát máme rádi. Zatím ho chválil každý, kdo ho ochutnal.
Jitka Pavlíková, ...
Zdravě a chutně /01.09.08
Medailonky z vloček

Medailonky z vloček

Podávej s bramborem a zeleninovým salátem.
Marie Holendová, Havlíčkův Brod ...
Zdravě a chutně /11.04.11
Špaldový salát s tofu

Špaldový salát s tofu

Toto jídlo, bohaté na barvy i chutě, doporučuji.
Jana Fenclová, České Budějovice
...
Zdravě a chutně /10.02.10
Cizrnová kaše s párečky

Cizrnová kaše s párečky

Trpěl jsem v poslední době na různé žaludeční potíže, a tak jsem byl ...
Zdravě a chutně /12.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu