Reklama
Kuskus s karobem
Fotogalerie:

Kuskus s karobem

Eva Červenková

Praha
Už jste vyzkoušeli svatojánský chléb alias karob? Doporučuji!
Eva Červenková, Praha

Ingredience

  • 1/2 hrnku kuskus
  • 1 hrnek mléko
  • 1 lžíce cukr třtinový
  • 1/2 banány
  • 1 lžíce mandle loupané plátky
  • 1 lžíce chléb svatojánský (karob)

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Mléko ohřejeme‚ pak jím zalijeme kuskus a necháme ho přibližně 5 minut odležet.
  2. Přidáme nakrájený banán, cukr‚ karob a dáme na 1–2 minuty do mikrovlnky.
  3. Kuskus ještě necháme chvíli odpočinout. Pak jídlo posypeme mandlemi a můžeme ho podávat teplé i vychlazené.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskusový salát s čočkou a lilkem

Kuskusový salát s čočkou a lilkem

Zkus červenou čočku Podle receptu Jany Konrádové ze Strakonic
Zdravě a chutně /30.07.18
Citronové želé

Citronové želé

Je jednoduché, a přesto sklízí úspěch.

Alena Urbanová, Uherský Brod

Zdravě a chutně /06.07.16
Dietní knedlíky

Dietní knedlíky

Vařím je, když chci potěšit své děti.
Zdeňka Volfová, Polička
Zdravě a chutně /04.09.09
Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Je lehoučká, člověk se nemusí děsit, kolika kaloriemi se nacpe. 
Dita ...
Zdravě a chutně /04.02.17
Tofu salát

Tofu salát

Můj dospívající syn zápolí s alergií na mléko a mléčné výrobky. Nahradili jsme ...
Zdravě a chutně /23.09.08
Ovocný dortík

Ovocný dortík

Zachutná i těm, kteří se lepku nevyhýbají.
Iveta Šedivá, České Budějovice
Zdravě a chutně /20.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu