Reklama
Kuskus s cuketou
Fotogalerie:

Kuskus s cuketou

Martina Včeláková

Praha
Kombinace mléka a kuskusu se neboj.
Martina Včeláková, Praha

Ingredience

  • 200 g žampiony
  • 200 g cuketa
  • 1 lžíce semínka lňená
  • 1 lžíce olej olivový
  • 1/2 hrnku kuskus
  • 1 a 1/4 hrnku mléko
  • dle chuti koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony a cuketu očistíme‚ nakrájíme na plátky a spolu se lněnými semínky osmahneme na rozpáleném olivovém oleji.
  2. Když žampiony i cuketa změknou (asi po 5 minutách), zalijeme je mlékem‚ přidáme kuskus‚ přiklopíme pokličkou a vaříme na mírném ohni asi 5 minut.
  3. Nakonec pokrm dochutíme grilovacím kořením a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvová polévka s fetou

Mrkvová polévka s fetou

Mrkvička dodá krému barvu, feta výraznou chuť. Petr Červenka, Třebíč
Zdravě a chutně /04.04.17
Salát s řapíkatým celerem

Salát s řapíkatým celerem

Večeře, díky které nepřibereš ani deko.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /06.03.14
Bramboračka s vločkami

Bramboračka s vločkami

Dokáže zasytit na hodně dlouhou dobu.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /10.10.16
Zeleninové kuličky s cizrnou

Zeleninové kuličky s cizrnou

Můžeš je péct nebo smažit

Podle receptu Lucie Zárubové z Rakovníka

Zdravě a chutně /23.03.20
Zeleninové rýžové nudle

Zeleninové rýžové nudle

Vždycky, když má přijet moje dcera s rodinou, vařím rýžové nudle. Mají je totiž...
Zdravě a chutně /24.10.08
Angreštový pohár

Angreštový pohár

Robert Stach, Písek

Zdravě a chutně /26.07.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu