Reklama
Kuskus s balkánem
Fotogalerie:

Kuskus s balkánem

Hana Pazderková

Děčín
Zdravé kopečky jsou ověnčené sýrem.
Hana Pazderková, Děčín

Ingredience

  • 250 ml voda
  • 1 kostka bujón
  • 250 g kuskus
  • sůl
  • olej
  • 150 g sýr balkánský
  • trochu kukuřice sterilovaná
  • trochu hrášek sterilizovaný
  • trochu fazole sterilizované

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. V menším hrnci přivedeme k varu vodu s bujonem. Do vody nasypeme 250 g kuskusu. Mícháme tak dlouho‚ dokud se do kuskusu nevsákne všechna voda. Potom vypneme vařič a 10 minut necháme odstát.
  2. Kuskus podáváme na talířů a podle chuti přidáme sterilovaný hrášek, fazole a kukuřici jako oblohu.
    K tomu nakrájíme na drobné kousky balkánský sýr a můžeme obložit čerstvou zeleninou nebo bylinkami.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rukolový salát s olivami

Rukolový salát s olivami

Petra Geletičová, Smidary
Zdravě a chutně /29.03.18
Špízy z tofu

Špízy z tofu

Jsou vynikající jen tak samotné s kečupem.
Magda Lacková, Klatovy
Zdravě a chutně /18.05.11
Rychlý salát se slaninou

Rychlý salát se slaninou

Vynikající odpolední svačinka nebo lehká večeře.

Šárka Medáčková, Děčín

Zdravě a chutně /04.06.14
Kuře na celeru

Kuře na celeru

Prostě chutný‚ lehký a zdravý oběd.
Tereza Smrčková, Praha
Zdravě a chutně /17.12.10
Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem

Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem

Chutné jídlo, které si mohou dát i ti, co drží bezlepkovou dietu.

Eva Studničková, ...

Zdravě a chutně /20.03.12
Cizrnová kaše s párečky

Cizrnová kaše s párečky

Trpěl jsem v poslední době na různé žaludeční potíže, a tak jsem byl ...
Zdravě a chutně /12.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu