Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 431 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 28 g
Tuky 28 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hutná, dýni připomínající dužina kaki se dá opékat i grilovat. Medová chuť báječně vynikne ve spojení s ostřejší zálivkou!

Suroviny

olivový olej 2 PL
vinný ocet bílý 2 PL
nebo rýžový
kaki 2 ks
salát lollo rosso 1 ks
sůl
pepř

Postup

1

Olej, ocet, sůl a pepř prošlehejte na marinádu.

2

Kaki oloupejte, odstraňte stopku, rozpulte je a nakrájejte na klínky. Potřete je zálivkou a ogrilujte dokřupava.

3

Podávejte na salátových listech.

Zkombinujte to
Kontrast mezi sladkým šťavnatým ovocem a křupavými zelenými listy vynikne i v dalších variacích, třeba s hlávkovým nebo čínským zelím.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Komentáře

24.04.2008 20:36
Recept se nachází v č.1/07, str.79

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč