Reklama
Kuřecí na mrkvi
Fotogalerie:

Kuřecí na mrkvi

Kateřina Reidlová

Stachy
Jedna z možností úpravy kuřecího masa.
Kateřina Reidlová, Stachy

Ingredience

  • 1 kg mrkev
  • 4 stroužky česnek
  • 1 cibule
  • 4 kuřecí prsa
  • na obalení mouka hladká
  • špetka sůl
  • 1 lžička kari
  • 100 g máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekáčku rozkrájíme očištěnou mrkev, česnek a cibuli. Kuřecí prsa opláchneme pod studenou tekoucí vodou a osušíme je papírovým ubrouskem. Obalíme je v hladké mouce a potom rozložíme na zeleninu. 
  2. Osolíme‚ přidáme karí a máslo. Podlijeme trochou vody a pečeme při  200 °C asi hodinu.
  3. Hotové jídlo podáváme s vařenými brambory‚ které můžeme posypat petrželkou. Jednotlivé porce dozdobíme čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kaše z chia semínek s povidly

Kaše z chia semínek s povidly

Vhodné i pro sportovce a diabetiky Podle receptu Barbory Krásnové z Prahy
Zdravě a chutně /24.03.18
Kuřecí salát s grilovanými hruškami a sýrem

Kuřecí salát s grilovanými hruškami a sýrem

Kořeněný sýr, jemné maso a nasládlá chuť hrušek jdou příjemně dohromady.
...
Zdravě a chutně /31.07.13
Květákové karí

Květákové karí

Květák jsem obvykle připravovala jako křupavé řízečky. Když mi ale smažený začal ...
Zdravě a chutně /27.01.09
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
Šlehačková bábovka

Šlehačková bábovka

Jeden člen mojí rodiny musí držet bezlepkovou dietu. Protože nechce přijít ...
Zdravě a chutně /13.01.09
Salát z české sibiře

Salát z české sibiře

Tento salát máme rádi. Zatím ho chválil každý, kdo ho ochutnal.
Jitka Pavlíková, ...
Zdravě a chutně /01.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu