Reklama
Kuřecí maso s brokolicí
Fotogalerie:

Kuřecí maso s brokolicí

Libuše Motlová

Horažďovice
Spolu se smetanou a sýrem je výborné.
Libuše Motlová, Horažďovice

Ingredience

  • těstoviny
  • brokolice
  • sýr tavený
  • podravka
  • smetana
  • 400 g kuřecí prsa
  • maggi

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme a scedíme. Maso nakrájíme na nudličky a naložíme na 5 minut do marinády (1 lžička podravky, 3 lžičky koření Klasik). Maso orestujeme a přidáme růžičky brokolice. Směs zalijeme smetanou a v omáčce necháme rozpustit tavený sýr. Vmícháme těstoviny.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nákyp z jáhel a pohanky

Nákyp z jáhel a pohanky

Tato pochoutka dětem opravdu prospívá. Olga Valentová, Borotín
Zdravě a chutně /16.11.09
Avokádový salát se zakysanou smetanou

Avokádový salát se zakysanou smetanou

Avokádo obsahuje důležité vitaminy a přitom skvěle chutná.
Irena Nesvatbová, České ...
Zdravě a chutně /11.05.13
Pohankové sušenky

Pohankové sušenky

Krásně křupavé sušenky si můžeš dát bez strachu o štíhlou linii.
Lucie Blahová, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Plněné sójové plátky

Plněné sójové plátky

Náš oblíbený ‚‚falešný‘‘ řízek na štíhlou linii. 
Iveta Slepičková,
...
Zdravě a chutně /28.12.10
Tofu s brokolicí a cuketou

Tofu s brokolicí a cuketou

Nepotrpím si na majonézové saláty, ve kterých podle mě úplně zmizí skvělá chuť ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Pstruh na fenyklu

Pstruh na fenyklu

Nezoufej, pokud musíš zápolit s dietou, i tak si můžeš pochutnat.

Alice ...

Zdravě a chutně /06.11.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu