Reklama
Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Fotogalerie:
 

Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem

Eva Studničková
Eva Studničková
Chomutov

Chutné jídlo, které si mohou dát i ti, co drží bezlepkovou dietu.

Eva Studničková, Chomutov

Ingredience

  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 kuřecí prsa
  • 60 g listový špenát
  • 40 g kozí sýr
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí prsa omyjeme, dobře naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. krok2 Špenátové listy opláchneme a spaříme.
  3. krok3 Na plátky kuřecího masa vložíme spařené špenátové listy a na ně poklademe sýr.
  4. krok4 Maso pak pečlivě zabalíme a spojíme párátky.
  5. krok5 Na 2 lžících olivového oleje kapsy zprudka opečeme ze všech stran a dáme je i se zbylým olejem do zapékací mísy a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
  6. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí karí špízy

Kuřecí karí špízy

Jednoduché špízy, které jsou hned hotové. Veronika Válková, Skutíčko
Zdravě a chutně /17.12.10
Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky s houbami jsem připravila pro svou partu kamarádů – ...
Zdravě a chutně /25.04.12
Omeleta s tofu

Omeleta s tofu

Podávej s listovým salátem.

Jitka Slavíčková, Zábřeh

Zdravě a chutně /07.04.14
Cizrnový kuskus

Cizrnový kuskus

Rychlé, jednoduché a hlavně velmi chutné.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /18.03.15
Šafránové kernoto s dýní

Šafránové kernoto s dýní

Kernoto kupuji v prodejnách se zdravou výživou, stojí pár korun.

Eliška Adamová, ...

Zdravě a chutně /14.09.16
Brokolicové bábovičky

Brokolicové bábovičky

Moje děti brokolici nemilují a já jsem dlouho přemýšlela, jak je obelstít, aby mi ...
Zdravě a chutně /07.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu