Reklama
Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem
Fotogalerie:
 

Kuřecí kapsa plněná špenátem a kozím sýrem

Eva Studničková
Eva Studničková
Chomutov

Chutné jídlo, které si mohou dát i ti, co drží bezlepkovou dietu.

Eva Studničková, Chomutov

Ingredience

  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 kuřecí prsa
  • 60 g listový špenát
  • 40 g kozí sýr
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí prsa omyjeme, dobře naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. krok2 Špenátové listy opláchneme a spaříme.
  3. krok3 Na plátky kuřecího masa vložíme spařené špenátové listy a na ně poklademe sýr.
  4. krok4 Maso pak pečlivě zabalíme a spojíme párátky.
  5. krok5 Na 2 lžících olivového oleje kapsy zprudka opečeme ze všech stran a dáme je i se zbylým olejem do zapékací mísy a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
  6. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanková kaše s ovocem

Pohanková kaše s ovocem

Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /25.03.18
Lehké rýžové lívance

Lehké rýžové lívance

Lívance připravuji své rodině k večeři, ale i pro návštěvu. Naskládám je ...
Zdravě a chutně /24.11.10
Lehký šopský salát

Lehký šopský salát

Můj oblíbený salát, ideální jako lehká letní večeře nebo příloha.

Eva Komůrková,...

Zdravě a chutně /10.07.13
Čekankový salát

Čekankový salát

Kombinace čekanky s ovocem je osvěžující.

Eliška Moravcová, 13 let, Dobříš

...
Zdravě a chutně /18.07.16
Polévka ze štiky

Polévka ze štiky

Voní kořením ...
Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /07.11.08
Vejce v rajčatech

Vejce v rajčatech

Lehká, svěží svačinka, která je u nás, zvláště v sezoně rajčat, pořád na ...
Zdravě a chutně /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu