Reklama
Kuličky z tresky
Fotogalerie:

Kuličky z tresky

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto

Zdravá varianta víkendového oběda.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 500 g filé z aljašské tresky
  • 2 starší žemle
  • 1 vejce
  • sůl, pepř
  • strouhanka dle potřeby
  • nasekaná petrželka
  • dle chuti prolisovaný česnek

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filé z tresky omyjeme, osušíme a ještě dle potřeby vykostíme. Maso umeleme ve strojku.

  2. Vložíme do mísy a smícháme s houskou na kostičky, která se máčela v mléce, solí, pepřem, prolisovaným česnekem, sekanou petrželkou, vejcem a dle potřeby zahustíme strouhankou.

  3. Ruce si namáčíme do vody a tvoříme malé kuličky, které klademe na pekáček. Podlijeme vodou a pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené brambory s kopřivami

Zapečené brambory s kopřivami

Jarní pochoutka, která tě nabije energií. Ivana Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /20.07.12
Boršč z nakládané řepy

Boršč z nakládané řepy

Jestliže máš k dispozici čerstvý kopr, můžeš ho pár snítek do polévky přidat.
Inge...
Zdravě a chutně /08.07.12
Kuřecí plátky s cottage sýrem

Kuřecí plátky s cottage sýrem

Od té doby, co jsme si pořídili mikrovlnnou troubu s funkcí crisp, klasickou ...

Zdravě a chutně /22.06.16
Kuřecí maso s brokolicí

Kuřecí maso s brokolicí

Spolu se smetanou a sýrem je výborné.
Libuše Motlová, Horažďovice
Zdravě a chutně /05.12.08
Cizrnový kuskus

Cizrnový kuskus

Rychlé, jednoduché a hlavně velmi chutné.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /18.03.15
Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Zdravé a chutné

Lucie Zenková, Brno

Zdravě a chutně /28.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu