Reklama
Kokosové řezy s banánem
Fotogalerie:

Kokosové řezy s banánem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Rychlé, jednoduché, vhodné pro vegany.


Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 2,5 hrnku strouhaného kokosu
  • 1 hrnek ocovné šťávy z pomerančů nebo z uvařených jablek (můžeme přidat i rozmačkaná vařená jablka)
  • 2 rozmačkané banány
  • 4 lžíce kukuřičného škrobu
  • 4 lžíce oleje (např. slunečnicového, výbornou chuť má oříškový olej)

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny promícháme a navrstvíme na plech vyložený pečicím papírem do výšky asi 2 cm. Vytvoříme tvar obdélníku.

  2. Pečeme asi 25 minut při střední teplotě, na posledních 15 minut teplotu ještě snížíme.

Pošli recept! 4/2016 (2.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanková kaše s ovocem

Pohanková kaše s ovocem

Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /25.03.18
Kuličky z tresky

Kuličky z tresky

Zdravá varianta víkendového oběda.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /28.07.12
Netradiční okurkový salát

Netradiční okurkový salát

Okurkový salát‚ jak ho určitě neznáš!
Zuzana Prokůpková, Hradec Králové
Zdravě a chutně /18.07.12
Tofu s brokolicí a cuketou

Tofu s brokolicí a cuketou

Nepotrpím si na majonézové saláty, ve kterých podle mě úplně zmizí skvělá chuť ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Cibulový koláč s jablky

Cibulový koláč s jablky

Jednoduchý oběd‚ který je dobrý jak čerstvý‚ tak i den odležený.
Lenka ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Kaše z chia semínek s povidly

Kaše z chia semínek s povidly

Vhodné i pro sportovce a diabetiky

Podle receptu Barbory Krásnové z Prahy

Zdravě a chutně /24.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu