Reklama
Kedlubnový salát s mrkví
Fotogalerie:

Kedlubnový salát s mrkví

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podáváme ozdobený čerstvými bylinkami.


Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 1 velká kedlubna
  • 1 červená cibule
  • 4 červené ředkvičky
  • 2 mrkve
  • pár snítek pažitky
  • Zálivka:
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 100 ml bílého jogurtu
  • podle chuti sůl
  • trocha čestvě mletého pepře

Doba přípravy

Počet porcí

2-3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubnu oloupeme, ostatní zeleninu důkladně očistíme a nastrouháme na hrubé straně struhadla. Pažitku nasekáme.

  2. Smícháme olivový olej, citronovou šťávu a bílý jogurt. Zálivku dochutíme solí a pepřem, nalijeme ji na salát a promícháme. Necháme vychladit.

Pošli recept! 4/2016 (2.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená dýně s mrkví

Pečená dýně s mrkví

Eliška Šťastná, Praha
Zdravě a chutně /27.02.18
Tuňákový salát v košíčku

Tuňákový salát v košíčku

Myslím si, že vtipný nápad s toastovými muffiny ocení všechny kuchařky, které rády ...
Zdravě a chutně /17.10.11
Hráškový krém s cizrnou

Hráškový krém s cizrnou

Miroslava Čiržová, Opava

Zdravě a chutně /01.02.18
Špenátové listy s dresinkem

Špenátové listy s dresinkem

Lehoučký oběd hotový za pár minut.

Radek Machát, Kralupy nad Vltavou

Zdravě a chutně /29.08.16
Šmakoun v cereálních lupíncích

Šmakoun v cereálních lupíncích

Nápad, který měl velký úspěch.

Aneta Vavrová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /21.03.14
Ledový salát po balkánsku

Ledový salát po balkánsku

Svěží a lehký salát, výborný tip na večeři.

Lucie Zarembová, Karviná

Zdravě a chutně /11.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu