Reklama
Karotka glazovaná v sójové omáčce
Fotogalerie:

Karotka glazovaná v sójové omáčce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Posypeme petrželkou.

Dana Průchová, Mělník

Ingredience

  • 500 g karotky
  • špetka soli
  • 1 lžíce oleje
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • trocha třtinového cukru

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Karotku oškrábeme, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 3 minuty. Slijeme ji, necháme okapat a zprudka osmažíme. 

  2. 2. Přidáme sójovou omáčku, sůl a cukr, který necháme lehce zkaramelizovat.

Pošli recept! 7/2015 (5.6.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jáhlové šišky s krůtím na liškách

Jáhlové šišky s krůtím na liškách

Vylepšená krůta na paprice je vhodná i pro celiaky. Nikola Majerová, Praha
Zdravě a chutně /15.05.15
Králík na zelenině

Králík na zelenině

Výborný dietní nedělní oběd.

Barbora Kakáčová, Sloup

Zdravě a chutně /18.11.12
Salát s mungo klíčky

Salát s mungo klíčky

Tento typ salátů mám velice ráda.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.12.12
Rajčata plněná sójovým masem

Rajčata plněná sójovým masem

Bezmasý oběd, na kterém si pochutnají i masožraví jedinci, je navíc plný vitamínů a ...

Zdravě a chutně /12.06.13
Kapustové závitky s treskou

Kapustové závitky s treskou

Pokud ti nesedí ryby, můžeš kapustu naplnit směsí připravenou z mletého krůtího masa....

Zdravě a chutně /18.04.16
Jarní těstoviny s limetkou

Jarní těstoviny s limetkou

Po dlouhé zimě mívám potřebu upravit svoji váhu, abych se v létě nemusela stydět do ...
Zdravě a chutně /15.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu