Reklama
Jáhlové rizoto
Fotogalerie:

Jáhlové rizoto

Ludmila Kopišová

Dolní Bojanovice
Je moc dobré a zdravé, vařím ho často.
Ludmila Kopišová, Dolní Bojanovice

Ingredience

  • 200 g kuřecí prsa
  • sýr
  • 1 cibule
  • olej olivový
  • 2 paprika
  • 4-5 rajčata
  • 50 g jáhly

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na troše olivového oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme horkou vodou spařené jáhly a krátce ores­tuje­me. Podlijeme vodou a dusíme.
  2. Orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme k nim oloupaná krájená rajčata a papriku. Podlijeme a podusíme doměkka.Osolíme, opepříme a přidáme uvařené jáhly. Hotové jídlo podáváme se zeleninovou oblohou a posypané strouhaným sýrem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketové placky s koprovým dipem

Cuketové placky s koprovým dipem

Jsou výborné samotné, ale hodí se i jako příloha k pečenému masu. Anna ...
Zdravě a chutně /02.09.16
Marinovaná okurka plněná tvarohem

Marinovaná okurka plněná tvarohem

Jednoduchá osvěžující svačina vždycky přijde vhod. Tvaroh má minimum kalorií ...
Zdravě a chutně /12.08.12
Kokosové řezy s banánem

Kokosové řezy s banánem

Rychlé, jednoduché, vhodné pro vegany.


Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /25.03.17
S rukolou, vejci a cherry rajčátky

S rukolou, vejci a cherry rajčátky

S čerstvě rozpečenou bagetkou je ideální lehkou večeří.

Tereza Vaněčková, Rusínov

...
Zdravě a chutně /17.03.17
Pečené papriky a rajčata se sýrem

Pečené papriky a rajčata se sýrem

Luxusní pochoutka, ke které bude chutnat jak bílá bageta, tak ta celozrnná, ...

Zdravě a chutně /05.09.16
Polévka se šmakounem

Polévka se šmakounem

Šmakoun dodá cenné bílkoviny.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /16.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu