Reklama
Jablková placka
Fotogalerie:

Jablková placka

Eva Červenková

Praha
Mám ráda zdravé recepty s ovocem či zeleninou‚ pokud možno bez obsahu tuku. Tento recept‚ který jsem vymyslela‚ požadavky splňuje, a navíc chutná.
Eva Červenková, Praha

Ingredience

  • 1/2 lžičky prášek do pečiva
  • 120 g mouka celozrnná

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Mouku smícháme s práškem do pečiva a 2 lžícemi povidel a podle potřeby přidáme vodu. Vypracujeme tužší těsto‚ které vyválíme na placku. Tu pečeme na pánvi (bez tuku), a když je placka upečená‚ potřeme ji povidly‚ přehneme a ještě chvilku pečeme. Podáváme.

Pošli recept! 12/2008 (12.11.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušený králík

Dušený králík

Králíka můžete okořenit provensálským kořením nebo před dušením přidat snítku ...
Zdravě a chutně /20.04.12
Ředkvičkový salát s klíčky

Ředkvičkový salát s klíčky

Čočka i mungo vyklíčí do dvou dnů.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /27.06.16
Pomazánka z pohanky

Pomazánka z pohanky

Pohanka byla na jídelníčku dlouhu dobu docela neprávem opomíjená. Přitom naše babičky ...
Zdravě a chutně /22.12.08
Zelný salát s kuřecím masem

Zelný salát s kuřecím masem

Recept jako stvořený pro štíhlou linii. Sama ho jím bez příloh. Jinak dávám opečený ...
Zdravě a chutně /16.01.11
Pohankové sušenky

Pohankové sušenky

Krásně křupavé sušenky si můžeš dát bez strachu o štíhlou linii.
Lucie Blahová, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Bezlepkový knedlík

Bezlepkový knedlík

Výborná příloha, navíc zcela bez lepku.
Iva Šímová,  Čáslavice
Zdravě a chutně /05.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu