Reklama
Fitness buchta z ovesných vloček a tvarohu
Fotogalerie:

Fitness buchta z ovesných vloček a tvarohu

Eliška Peníšková
Eliška Peníšková
Dačice

Dlouho jsem hledala buchtu, která by vyhovovala mé dietě.

Eliška Peníšková, Dačice

Ingredience

  • 1 vejce
  • 2 bílky
  • 130 g rozemleté vločky
  • 140 g bílý jogurt
  • 1 lžička kypřící prášek
  • 30 g med
  • 200 g libovolné ovoce
  • 120 g tvaroh

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme libovolné ovoce s tvarohem. Můžeme přidat i trochu medu pro doslazení.

  2. Z bílků ušleháme sníh, žloutek smícháme s jogurtem, rozemletými vločkami, práškem do perníku a medem. Lehce vmícháme sníh a vzniklé těsto nalijeme do pekáčku vyloženého pečícím papírem. 

  3. Na těsto poté rozetřeme směs tvarohu s ovocem. Pečeme necelých 30 minut na cca 180 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rizoto z pohanky

Rizoto z pohanky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Zdravě a chutně /27.03.18
Domácí špaldové vafle s nivou

Domácí špaldové vafle s nivou

Upeč si je, máš-li ráda lehká a dobrá jídla.
Cecilie Fišnarová, Praha
Zdravě a chutně /02.03.10
Polenta se zeleninou

Polenta se zeleninou

Polenta je italská kukuřičná mouka. Výborně se hodí k zahušťování pokrmů. ...
Zdravě a chutně /11.03.13
Brambory s rukolou

Brambory s rukolou

Ochutnej moji vynikající letní večeři.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Zdravě a chutně /17.12.10
Špalda se zeleninou

Špalda se zeleninou

Tato obilnina podporuje trávení.

Monika Vítková, Břeclav

Zdravě a chutně /11.04.13
Fit jablečný koláč s tvarohem

Fit jablečný koláč s tvarohem

Martina Kozlovská, Brno

Zdravě a chutně /08.11.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu