Reklama
Fazolový salát se slaninou
Fotogalerie:

Fazolový salát se slaninou

Kateřina Ocieczová

Stonava
Vydatná večeře, která tě zasytí.
Kateřina Ocieczová, Stonava

Ingredience

  • 1 konzerva fazole červené
  • 1 konzerva fazole bílé
  • 1 ks cibule
  • dle chuti omáčka tatarská
  • 100 g slanina anglická
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Červené i bílé fazole scedíme a nasypeme do misky. Přidáme jemně nasekanou cibuli a na menší kousky nakrájenou anglickou slaninu. Pokud použijeme špek, předem ho osmahneme.
  2. Přidáme tatarskou omáčku (množství přizpůsobíme vlastní chuti), špetku soli a pepře. Salát dobře promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Treska s cizrnou

Treska s cizrnou

Nezatíží žaludek ani peněženku. Lenka Enderlová, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /20.12.10
Muffiny  se selským jogurtem

Muffiny  se selským jogurtem

Díky jogurtu jsou nejen zdravější, ale i vláčnější a mají jemnější chuť. 

...

Zdravě a chutně /10.11.16
Zapečené vločky s bramborem

Zapečené vločky s bramborem

Uvař, když máš rád změnu a vločky naslano.
Bohumil Henerberk,
Mikulášovice
...
Zdravě a chutně /24.11.10
Jáhlové šišky s krůtím na liškách

Jáhlové šišky s krůtím na liškách

Vylepšená krůta na paprice je vhodná i pro celiaky.

Nikola Majerová, Praha

Zdravě a chutně /15.05.15
Dietní bramborák

Dietní bramborák

Také miluješ bramborák, ale nemůžeš ho jíst, protože je mastný a tvému žaludku ...
Zdravě a chutně /09.07.12
Ředkvičkovo-mrkvový salát

Ředkvičkovo-mrkvový salát

Jaro je doba jako stvořená pro nejrůznější druhy salátů. Vše je čerstvé, ...

Zdravě a chutně /07.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu