Reklama
Domácí müsli
Fotogalerie:

Domácí müsli

Zdeňka Sedláková

Polička
Je moc dobré a křupavé.
Zdeňka Sedláková, Polička

Ingredience

  • 250 g vločky ovesné
  • 250 g vločky pšeničné
  • hrst rozinky
  • hrst oříšky lískové
  • hrst mandle
  • hrst kokos strouhaný
  • hrst semínka sezamová
  • 1 mléko kondenzované sladké
  • 1 mléko kondenzované neslazené
  • 100 ml olej

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme vločky. Přidáme k nim nasekané oříšky‚ rozinky‚ kokos a ostatní ingredience.
  2. Zalijeme salkem‚ tatrou a olejem. Dobře promícháme a vlijeme na plech.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C dozlatova. Během pečení müsli na plechu asi 1–2x promícháme.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dietní kmínové placičky

Dietní kmínové placičky

Potřebuješ rychle udělat něco dobrého na zub? Zkus tyto placičky‚ které můžeš ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Plněná rajčata

Plněná rajčata

... podle pravidel dělené stravy.

Lucie Michálková, Ostrava

Zdravě a chutně /27.10.15
Špenát na fenyklu

Špenát na fenyklu

Dušený špenát je notoricky známý. Obohacený o fenykl si ho jistě oblíbí i ti, co ho ...

Zdravě a chutně /30.04.12
Sójové maso se zeleninou

Sójové maso se zeleninou

Jako přílohu dej salát ochucený česnekem.
Květa Hošková, Vratimov
Zdravě a chutně /30.01.11
Quinoa s rýží a zeleninou

Quinoa s rýží a zeleninou

Quinoa je zdrojem hodnotných bílkovin.

Vojtěch Miláček, Praha

Zdravě a chutně /12.04.17
Ovocné fondue trochu jinak

Ovocné fondue trochu jinak

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /24.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu