Ingredience
- 500 g pangasius filety
- 3 rajčata
- 150 ml rajčatové pyré
- 100 g kečup
- dle chuti sůl
- dle chuti tymián
- dle chuti oregáno
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Filety opláchneme‚ osolíme a potřeme z jedné strany kečupem. Dáme do větší zapékací mísy.
-
Nakrájíme rajčata a odstraníme z nich část se semeny. Potom je rozložíme na rybu a kolem ní. Pyré nalijeme do sklenice, přidáme podle chuti oregano a trochu zředíme vodou. Nalijeme na rybu a posypeme tymiánem. Přikryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut. Potom alobal sundáme a ještě 15 minut dopékáme. Pokud se voda odpaří, ještě maličko podlijeme, aby vznikla jemná omáčka.
-
Upečenou rybu podáváme s rýží nebo s bramborem.