Reklama
Červený pangasius
Fotogalerie:

Červený pangasius

Petra Sukeníková

Cheb
Dietní pochoutka k večeři.
Petra Sukeníková, Cheb

Ingredience

  • 500 g pangasius filety
  • 3 rajčata
  • 150 ml rajčatové pyré
  • 100 g kečup
  • dle chuti sůl
  • dle chuti tymián
  • dle chuti oregáno

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Filety opláchneme‚ osolíme a potřeme z jedné strany kečupem. Dáme do větší zapékací mísy.
  2. Nakrájíme rajčata a odstraníme z nich část se semeny. Potom je rozložíme na rybu a kolem ní. Pyré nalijeme do sklenice, přidáme podle chuti oregano a trochu zředíme vodou. Nalijeme na rybu a posypeme tymiánem. Přikryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut. Potom alobal sundáme a ještě 15 minut dopékáme. Pokud se voda odpaří, ještě maličko podlijeme, aby vznikla jemná omáčka.
  3. Upečenou rybu podáváme s rýží nebo s bramborem.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená štika na zelenině

Pečená štika na zelenině

Manželovy úlovky jsou skvělou pochoutkou pro celou rodinu. Lenka Zahumenská‚ Horní ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Kuřecí karí špízy

Kuřecí karí špízy

Jednoduché špízy, které jsou hned hotové.
Veronika Válková, Skutíčko
Zdravě a chutně /17.12.10
Zdravá zelňačka s tofu

Zdravá zelňačka s tofu

I česká klasika si zaslouží obměňovat v duchu moderního životního stylu. ...
Zdravě a chutně /18.08.08
Grilované krůtí stehno

Grilované krůtí stehno

Stehna je potřeba předpéct.

Iva Kopecká, Litomyšl

Zdravě a chutně /03.08.16
Kuskusový salát s uzeným tofu

Kuskusový salát s uzeným tofu

Kuskus jsem si jednou objednal v čajovně a od té doby si ho rád připravuji i doma. Tenhle...
Zdravě a chutně /18.11.10
Jáhlové rizoto

Jáhlové rizoto

Je moc dobré a zdravé, vařím ho často.
Ludmila Kopišová, Dolní Bojanovice
Zdravě a chutně /05.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu