Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salát z červené řepy & brambor
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 34
Více než hodinu Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1234 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 157 g
Tuky 55 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte Maroko!

Suroviny

sůl
olivový olej 4 PL
vinný ocet bílý 1 PL
česnek 2 stroužky
nasekané
jemně nakrájená
vařená, nakrájená na kousky
koriandr čerstvý 1 hrst
lístky, nasekané

Postup

1

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout.

2

Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč