Reklama
Bylinkové kuře
Fotogalerie:

Bylinkové kuře

Vladimíra Čermáková
Vladimíra Čermáková
Mikulov
Kuřecímu masu dáváme vždy přednost, je lehce stravitelné.
Vladimíra Čermáková, Mikulov

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1kg brambory
  • 1 citrón
  • trochu olej olivový
  • bylinky podle chuti
  • špetka koření grilovací
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře omyjeme, prosolíme a necháme chvíli proležet.
  2. Zatím si připravíme brambory, které nakrájíme na půlměsíčky a dáme do pekáče.
  3. Brambory osolíme, doprostřed dáme kuře, polijeme citronovou šťávou a olejem, opepříme, přidáme bylinky a grilovací koření. 
  4. Pečeme v předehřáté troubě, v průběhu pečení kuře ještě podlijeme vodou.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kandovaná dýně

Kandovaná dýně

K přípravě musíš připočítat čas na namáčení. Růžena Neprašová, Ústí nad ...
Zdravě a chutně /09.09.16
Rýžovo tuňákové karbanátky

Rýžovo tuňákové karbanátky

Lehké a dietní tuňákové karbanátky jsou výborné se salátem jako lehký oběd, ...

Zdravě a chutně /10.06.13
Mexický salát s koriandrem

Mexický salát s koriandrem

Čerstvé bylinky se šťávou z limetky jsou opravdu fantastická kombinace.

Leona ...

Zdravě a chutně /05.09.16
Salát z rukoly, hrušek a vlašských ořechů

Salát z rukoly, hrušek a vlašských ořechů

Salát z poslední dobou rozšiřující se rukoly.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Zdravě a chutně /02.03.12
Polévka z pečené řepy a dýně

Polévka z pečené řepy a dýně

Můžeš podávat s opečenou houskou.

Denisa Kloudová, Příbram

Zdravě a chutně /16.01.15
Kuřecí řízek na špenátu

Kuřecí řízek na špenátu

Jsem chudokrevná, a proto mám trošku problém, když potřebuji shodit pár kilo. Nesmím ...
Zdravě a chutně /01.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu